ZHRs – Verano Brianza

Buyers of this great apartment in Brianza, consisting of a ground floor with garden and a room in the basement, have decided to take our advice in construction phase, in order to better organize the interior spaces, to choose the finishes, to have the necessary equipment and finally to decorate the spaces. The living area is characterized by large openings creating a feeling of spatial continuity between indoors and outdoors. This ambiguity of the boundary is used as inspiration for the decor, in which a large sofa is to subdivide the space, creating the TV lounge and reading area, conversation and cuisine. White walls increase the sensation of continuity of space, while the floor in natural oak form the background for a colorful, modern decor, cheerful, elegant and warm, as the people who live in this house.

Project category
Interior design

Year
2012

Client
private