MHVs – Milano

The apartment under construction is located near the famous City Life’s area in Milan. Despite the size of the flat, the client expectation is to have a space with a fresh and young-looking atmosphere and equipped to respect privacy. The leading idea is to create a flexible area, because the studio can be converted to a two-room flat, hosting up-to two double beds. However, the unity of the space is respected. In order to satisfy this desire, for the night-area we provided glass panels able to matt themselves electrically, so that the client can control the level of privacy. To improve the brightness of the spaces, we used clear colors and coverings with a strong chromatic impact, increased by many design accessories.

Project category
Interior design

Year
2012

Client
private